Hulp nodig? We zijn online!

Laatste blogposts

Deze bloggers zijn fan van de Lisbon Collection!

1182 Weergaven 0 Geliket
Naast beroemdheden gebruiken ook heel wat bloggers de producten van OPI. Benieuwd naar wat zij van de nieuwe Lisbon Collectie vinden? Wij vroegen het voor je na!

Elien, Little Louvain

“Nu de lente bijna in het land is, krijg ik zin in mooie lentekleurtjes. Wanneer het zonnetje schijnt, krijg ik instant zin om mijn nagels te lakken én daarvoor vertrouw ik op de Infinite Shine collectie van OPI: De lakjes hebben een perfecte dekking, blijven lang zitten en geven daarnaast ook een prachtige glans.

Met de Lisbon collectie weet OPI me opnieuw te verbazen. Je waant je echt in de prachtige straten van Lissabon. Met kleuren zoals felgeel, verschillende tinten roze en hemelsblauw zijn echt alle kleuren van hoofdstad vertegenwoordigd.

Trouwens, hoe leuk zijn de namen? Zelf koos ik voor ‘We Seafood And Eat It’, ‘You’ve Got Nata On Me’ en ‘Lisbon Wants Moor OPI’. Mijn nagels zijn al helemaal lente-proof!”

Eline, Eline Van Dingenen

“Ondanks dat de zomerse temperaturen nog even op zich laten wachten, vertoef ik met mijn gedachten al helemaal in een frisse lentesfeer én dat dankzij OPI. Mijn nagels hebben alvast een fris kleurtje gekregen.

Toen ik de nieuwe Lisbon Collectie van OPI ontdekte was ik meteen verkocht. De producten van OPI behoren absoluut tot mijn favorieten. Dit dankzij de prijs/kwaliteitsverhouding en het aangename gebruik van de brede borstels."

Mijn favoriete kleur uit de Lisbon Collectie? ‘Sun, Sea And Sand In My Pants’, dit helder gele kleurtje geeft je basic outfit meteen een upgrade en het ziet er vrolijk en fleurig uit. Alsof je de zon op je nagels draagt!”Sixtine, Aventures d'une Bruxelloise

“Ah Lissabon, een stad vol levendige kleuren met een unieke sfeer. Ongeveer twee jaar geleden ben ik er zelf op citytrip geweest en ik heb er fantastische herinneringen aan overgehouden. De Lisbon Collectie is een perfecte representatie van de stad en ik vind het enorm geslaagd!

Ik heb zelf 3 kleuren gekozen uit het Infinite Shine gamma, een gamma met een gelachtige glans en lange houdbaarheid, namelijk ‘We Seafood And Eat It’, ‘You’ve Got Nata On Me’ en ‘Lisbon Wants Moor OPI’.

Ik ben vooral verliefd op het heldere rood van ‘We Seafood And Eat It’, ik ben nu eenmaal dol alle tinten rood. Lisbon Wants Moor OPI’ is een zacht roze dat ik mezelf zie dragen
bij de eerste zonnestralen. Voor mij is deze collectie een geweldige ontdekking
en de kleuren geven me enorm veel zin om op reis te vertrekken!”WIl je alle kleuren uit de Lisbon collectie bekijken?


ONTDEK ZE HIER!
Geplaatst in: Nageltrends

Plaats een reactie

Meld je aan om reacties te plaatsen